Om Oss

Intresset för naturen i allmänhet, och Stockholms skärgård i synnerhet, är vår gemensamma nämnare.

Under ett otal gemensamma utfärder i skärgården kom vi alltid att prata om hur fantastiskt det är att färdas i kajak i vår vackra skärgård. – Det här skulle alla få en chans att uppleva, ekade över fjärden när vi tidiga morgnar, euforiska över miljön vi färdades i, log ikapp i våra kajaker.

Sagt och gjort, 2014 startade vi Vaxholms Brygghus, ett kajakcenter vid Rindö hamn med Grenadjärbryggan och Solöfjärden som bästa grannar.

Tillsammans med Maria och Elena utformades också ett kafé och en butik. Till detta har vi adderat ett kajakhotell och under våren 2015 öppnar vi Rindö Hamn Bed & Breakfast med 28 bäddar i nyrenoverade lokaler i direkt anslutning till Vaxholms Brygghus.

– Vi älskar naturen och att paddla i skärgården är bland det bästa vi vet. Att ge andra samma positiva känsla under utbildning och utfärder ger oerhört mycket tillbaka – arbetslivet, kraven och stressen framstår plötsligt som hanterbara.

Välkommen till Rindö Hamn – en historiskt präglad plats i Stockholms skärgård.

 

kalle_brygghusKalle Wallin är en av entusiasterna bakom Vaxholms Brygghus. När Kalle inte sitter i kajaken fixar han lunch eller fika åt dig. Kalle är även involverad i Destination Vaxholm där han delar med sig av sin passion för det naturen erbjuder i Stockholms skärgård. Det händer att Kalle drar till fjälls när han är ledig, men dessa tillfällen blir färre och färre då han inte så gärna lämnar sin kära skärgård.

Övriga gänget du möter på Vaxholms Brygghus är Martin, Elena och Maria.