Butik

I vår butik hittar du ett urval av produkter för ditt uteliv. Oavsett om du har tänkt dig en paddeltur eller kanske en vandring till fjälls så finns det något där som kan kittla din nyfikenhet. Självklart har vi det mest nödvändiga för din paddeltur men vi kan även hjälpa dig med en komplett kajak med tillbehör. Här finner du också ett utbud av svenska hantverksprodukter.

Här är exempel på några av de leverantörer vilkas produkter vi säljer:

Calazo

Crazy-Creek

Jack-Wolfskin

Light-My-Fire

 

 

 

 

Calazo Förlag : Böcker & Kartor för små och stora äventyr

Crazy Creek: Stolen du tar med dig överallt! Sitt bekvämt i skog och mark på den lätta och ihopvikbara stolen. Perfekt att ha med sig på paddelturen.

Jack Wolfskin: Tält, sovsäckar, ryggsäckar och kvalitativ konfektion för den medvetne äventyraren.

Light My Fire: Unika outdoor-produkter som fungerar lika bra i storstaden som i vildmarken. Oavsett om det handlar om att göra upp eld eller äta medhavd mat, har Light My Fire’s produkter blivit populära hos både urbana äventyrare och hängivna friluftssjälar.

Sea-To-Summit: Förvaring i form av drybags i olika storlekar och utföranden. Utrustning för paddling och smarta resetillbehör.


URSUIT-LOGO-ORGINAL_1291Seapax
erbjuder hela Ursuits torrdräktskollektion som innehåller torrdräkter som passar utmärkt för paddling.

 

Werner Paddles: Vi säljer kvalitetspaddlar från Werner Paddles. Avancerad design och passform är kännetecken för en paddel från Werner. Vi har flertalet modeller och längder i lager.

Werner

shop